Δείτε όλα τα νέα...

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Φίλες και φίλοι αγαπητοί συναφίτες.

Με αίσθημα ευθύνης σεβασμού και προσφοράς στην παράδοσή μας, απευθύνομαι προς όλους εσάς και αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω, ένα απέραντο-ειλικρινές και εγκάρδιο ευχαριστώ, για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου.

Περισσοτερα »

Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 στην Θεσσαλονίκη, σε αίθουσα της Δ.Ε.Θ., η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.).

Περισσοτερα »

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων και του Τοπικού Συλλόγου Ν. Θεσπρωτίας με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων και του τοπικού Συλλόγου Ν. Θεσπρωτίας, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Παναγιώτη Νταή.

Περισσοτερα »

Προσφέρουμε Βιβλία. Μοιραζόμαστε Γνώσεις. Χτίζουμε Πολιτισμό. Δεύτερος σταθμός ο Δήμος Νέα Προποντίδα Χαλκιδικής.

Πρωτοβουλία για την ενίσχυση δανειστικών βιβλιοθηκών από την Π.Ο.Σ.Σ. σε όλη την Ελλάδα. Δεύτερος σταθμός ο δήμος Νέας Προποντίδας στην Χαλκιδική.

Περισσοτερα »

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Επαρχίας Θήβας ″Τα Κονάκια″ – Δελτίο Τύπου – Νέο Δ.Σ.

Μετά τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας που διεξήχθηκαν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 , το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε την Tρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Περισσοτερα »

Προϋποθέσεις να αποκτήσουν οι Σαρακατσαναίοι της Βουλγαρίας την ελληνική ιθαγένεια

Προϋποθέσεις-δικαιολογητικά-επί αιτήσεων, για τους Σαρακατσαναίους ,που έχουν καταγωγή από την Βουλγαρία και θέλουν να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια .

Περισσοτερα »

Δελτίο Τύπου – Θερμή η ανταπόκριση του κοινού της Θεσσαλονίκης στη παρουσίαση του βιβλίου «Ο χορός του αετού»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων (Π.Ο.Σ.Σ.), η Επιτροπή νεολαίας της Π.Ο.Σ.Σ και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος, παρουσίασαν το βιβλίο της κ. Νάγιας Δαλακούρα «Ο χορός του αετού», στον φιλόξενο χώρο της αλυσίδας πολιτισμού Ιανός στη Θεσσαλονίκη τη Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024.

Περισσοτερα »
 

Καιρός

Θεσσαλονίκη Αθήνα Περτούλι Κωνσταντινούπολη